1. Home
  2. About Us

Rreth Nesh

Përshëndetje ! Une jam Endri Dine. Prej 7 vitesh punoj dhe jetoj në Pekin, Kinë. Dëshira për tu rikthyer në Shqipëri, mungesa e një platforme profesionale për Blerje Online, mungesa e profesionalizmit nga të ashtuquajturat Dyqane Online në Shqiperi si dhe duke parë zhvillimin galopant të e-commerce në Kinë vendosa të krijoj BalkMall.


Cfarë është BalkMall ?

BalkMall është platforma e parë e-commerce në Shqiperi dhe Kosove që zoteron dhe kontrollon 100 % cdo produkt te tijin, që nga importimi, kontrolli dhe dërgesa në shtepitë tuaja. Për këtë arsye në BalkMall do të gjeni produkte cilesore me cmime mjaft ekonomike.

BalkMall është platforma e parë e-commerce në Shqiperi dhe Kosove e krijuar me tekonologjinë më të fundit nga bota e e-commerce.


Më punë dhe përkushtim, në vetëm pak kohë, BalkMall ka arritur të fitojë besimin e konsumatorit shqipëtar duke numëruar qindra klientë të kënaqur me cilesinë e produkteve, cmimet si dhe me shërbimin cilësor.


Qëllimi ynë është të ofrojmë gjithmon produkte cilësore më cmime ekonimike në Shqiperi, Kosove dhe pse jo në të gjithë Ballkanin. Të ofrojmë siguri tek cdokush që perdor shërbimet tona dhe të jemi i vetmi One Click Shop në Ballkan.