Ore Rolex Klasi AAA

Free shipping
BM2991090
30, 000 Lek
In stock
+
Add to wish list
Izmiri Shop
Izmiri Shop është dyqani që sjell për ju produkte të ndryshme dhe të përzgjedhura me k...
Transporti
Pagesat
Our advantages
  • — Mundësi Kthimi/Ndërrimi
  • — Njoftime me e-mail
  • — Çmime Fantastike


Set Orash Rolex për Çifte

Te perbera nga Xham Zafir

Orat jane kundra ujit, me mekanizem automatike.

Vjen me 1 vit Garanci

Orat vijne te paketuara ne kuti. 

Orat jane imitim shume cilesor i origjinales.

Transporti eshte falas.

No posts found

Write a review

Similar products

Free shipping
15, 000 Lek
Free shipping
15, 000 Lek
Free shipping
15, 000 Lek
Free shipping
15, 000 Lek
Free shipping
27, 000 Lek
Free shipping
15, 000 Lek
Free shipping
15, 000 Lek
Free shipping
15, 000 Lek
Free shipping
12, 500 Lek
Bli në BalkMall

Mënyrat e Pagesave

Transport i Shpejtë

Dërgesa në të gjithë Shqipërinë & Kosovë

Mundësi Kthimi / Ndërrimi

Ju mund të Ktheni ose Ndërroni Produktin