Vethe Argjendi

BM774809
1, 100 Lek
In stock
Price in points: 1100 points
+
BalkMall
BalkMall është platforma e parë e-commerce në Shqipëri dhe Kosovë që zotëron dhe kontr...
Transporti
Pagesat

Vethe Argjendi te stolisur me nje lule, me ngjyre te zeze.

Material qe nuk nxihet.

Mjaft fine kur vendosen ne vesh. 

Nje zgjedhje mjaft e veçante per t'i bere dhurate.

No posts found

Write a review
Bli në BalkMall

Mënyrat e Pagesave

Transport i Shpejtë

Dërgesa në të gjithë Shqipërinë & Kosovë

Mundësi Kthimi / Ndërrimi

Ju mund të Ktheni ose Ndërroni Produktin