Kamera Portotarge

Kurse 20%
BM512557
1, 500 Lek
1, 200 Lek
Kursen: 300 Lek
I Disponueshëm
+
BalkMall
BalkMall është platforma e parë e-commerce në Shqipëri dhe Kosovë që zotëron d...


Kamera makine per parkim. Kamera eshte e vendosur ne kornizen e targave. Korniza eshte material plastike dhe eshte e standarteve te targave te bashkimit europian. Mund te vendosen kamerat shqiptare. IP rationg : IP68, Resolucion (TV Lines) : 480, Kendi i shikimit : 170°, Dimensionet : 545*145mm . Ne paketim perfshihen te gjithe aksesoret e nevojshem per montimin dhe funksionimin e kameres.

Dimensionet:
545mm*145mm
Materiali:
Plastike
Vendi Prodhimit:
Kinë

Nuk u gjet asnjë vlerësim

Produkte të blera së bashku

Kurse 29%
BM603886
BalkMall Vendi Prodhimit: Kine Ngjyra: Silver
Vendi ProdhimitKine NgjyraSilver
1, 700 Lek 1, 200 Lek
Kursen: 500 Lek
I Disponueshëm

Të Ngjashme

Transport Falas
1, 000 Lek
Transport Falas
3, 000 Lek
Kurse 56%
1, 800 Lek 800 Lek
Transporti

Transport i Shpejtë në Shqipëri, Kosovë & Maqedoni

Pagesat

Mënyrat e Pagesave në BalkMall

Kthimi & Rimbursimi

Deri në 15 Ditë