Dron K800

Kurse 28%
BM150628
18, 000 Lek
13, 000 Lek
Kursen: 5, 000 Lek
I Disponueshëm
+
BalkMall
BalkMall është platforma e parë e-commerce në Shqipëri dhe Kosovë që zotëron d...


Dron K800

  • Koha e fluturimit: rreth 8-10 minuta
  • Koha e karikimit: rreth 180 minuta
  • Distanca e kontrollit: rreth 100-150 m
  • Kamera 720 P, ekran 4.3 inç LCD
  • Permasat: 51*51*19cm

Mund ta kontrolloni permes transmetuesit ose telefonit tuaj.

Kamera kap dhe regjistron çdo moment te bukur dhe te paharrueshem.

Bej fotot, regjistro video ne kohe reale.

Mund ta levizni me shpejtesi te larte ose te ulet sipas deshires tuaj ne çdo drejtim.

Dimensionet:
51*51*19cm
Modeli:
K800
Vendi Prodhimit:
Kine

Nuk u gjet asnjë vlerësim

Të Ngjashme

500 Lek
Transport Falas
2, 000 Lek
Transport Falas
1, 800 Lek
Transport Falas
2, 000 Lek
Transport Falas
6, 500 Lek
Transport Falas
1, 000 Lek
Transporti

Transport i Shpejtë në Shqipëri, Kosovë & Maqedoni

Pagesat

Mënyrat e Pagesave në BalkMall

Kthimi & Rimbursimi

Deri në 15 Ditë