Dron YH-10

Kurse 33%
BM673626
7, 500 Lek
5, 000 Lek
Kursen: 2, 500 Lek
I Disponueshëm
+
BalkMall
BalkMall është platforma e parë e-commerce në Shqipëri dhe Kosovë që zotëron d...


Dron YH-10

  • Koha e fluturimit: rreth 10 minuta
  • Koha e karikimit: rreth 90 minuta
  • Distanca e kontrollit: rreth 100m
  • Kamera WIFI FPV 2MP
  • Pesha: 85.6g
  • Permasat: 31,5 * 31,5 * 11,5 cm

Mund ta kontrolloni permes transmetuesit ose telefonit tuaj.

Sistemi i transmetimit te imazheve ne kohe reale SH3HD do t'ju jape nje pervoje te shkelqyer duke pare boten nga qielli.

Kamera kap dhe regjistron çdo moment te bukur dhe te paharrueshem.

Me modalitetin headless, nuk ka nevoje te rregulloni pozicionin e dronit perpara fluturimit.

Funksioni i rrotullimit-3D sjell me shume argetim.

Mund ta levizni me shpejtesi te larte ose te ulet sipas deshires tuaj.

Drita LED te ndritshme per nje orientim me te mire.

Dimensionet:
31,5 * 31,5 * 11,5 cm
Modeli:
YH-10
Vendi Prodhimit:
Kine

Nuk u gjet asnjë vlerësim

Të Ngjashme

500 Lek
Transport Falas
2, 000 Lek
Transport Falas
1, 800 Lek
Transport Falas
2, 000 Lek
Transport Falas
6, 500 Lek
Transport Falas
1, 000 Lek
Transporti

Transport i Shpejtë në Shqipëri, Kosovë & Maqedoni

Pagesat

Mënyrat e Pagesave në BalkMall

Kthimi & Rimbursimi

Deri në 15 Ditë