Kufje me Bluetooth inPods 12

Transport Falas
Kurse 44%
1, 800 Lek
1, 000 Lek
Kursen: 800 Lek
I Disponueshëm
+
BalkMall
BalkMall është platforma e parë e-commerce në Shqipëri dhe Kosovë që zotëron d...


Kufje me bluetooth inPods 12

  • Te lehta dhe praktike
  • Lidhen lehtesisht me çdo lloj telefoni
  • Bluetooth V5.0.
  • Mund te perdoren bashke ose te pavarura nga njera tjetra
  • Touch Control - Kontrolloni volumin apo nderroni muziken thjesht duke prekur kufjet ne pjesen e jashtme
  • Kapaciteti i baterise: 300mAh
  • Karikohen ne momentin e vendosjes ne kutine e tyre si dhe me ane te fishes se karikimit
  • Koha e karikimit: 1 ore
  • Koha standby: 6 ore
  • Koha e perdorimit: 3-4 ore
Dimensionet:
10X10X5 cm
Modeli:
i12 TWS
Pesha:
0.3 kg
Vendi Prodhimit:
Kine
Ngjyrat
Ngjyra:
E Bardhë
Denisa
Koment
shume te mira dhe nuk me ngaterrohen telat ne cante

Produkte të blera së bashku

Kurse 29%
BM904880_43BE
BalkMall Vendi Prodhimit: Kine Ngjyra: Silver
Vendi ProdhimitKine NgjyraSilver
1, 700 Lek 1, 200 Lek
Kursen: 500 Lek
I Disponueshëm

Të Ngjashme

Kurse 26%
1, 900 Lek 1, 400 Lek
Kurse 33%
1, 800 Lek 1, 200 Lek
Kurse 33%
2, 300 Lek 1, 550 Lek
Kurse 31%
1, 600 Lek 1, 100 Lek
Kurse 31%
1, 800 Lek 1, 250 Lek
Kurse 42%
3, 800 Lek 2, 200 Lek
Transporti

Transport i Shpejtë në Shqipëri, Kosovë & Maqedoni

Pagesat

Mënyrat e Pagesave në BalkMall

Kthimi & Rimbursimi

Deri në 15 Ditë