Kufje Remax RM-585

BM930145
1, 250 Lek
750 Lek
Kursen: 500 Lek
I Disponueshëm
+
BalkMall
BalkMall është platforma e parë e-commerce në Shqipëri dhe Kosovë që zotëron d...


Kufje te pelqyeshme kudo dhe ne cdo kohe.Pjese veshi metalik , dizajn ergonomik i thjeshte.Sigurim i origjinalitetit dhe qendrueshmerise se transmentimeve audio .Gjatesia 1.2 meter nga te cilat 50 milimeter gold i kromuar.Vjen ne 4 ngjyra : te bardhe , roze , te kuqe dhe te zeze.

Marka:
Remax
Modeli:
RM-585
Vendi Prodhimit:
Kine
Ngjyrat
Ngjyra:
E Bardhë

Nuk u gjet asnjë vlerësim

Të Ngjashme

Kurse 38%
6, 500 Lek 4, 000 Lek
Transport Falas
Kurse 44%
1, 800 Lek 1, 000 Lek
Kurse 26%
1, 900 Lek 1, 400 Lek
Kurse 33%
1, 800 Lek 1, 200 Lek
Kurse 33%
2, 300 Lek 1, 550 Lek
Kurse 31%
1, 600 Lek 1, 100 Lek
Kurse 31%
1, 800 Lek 1, 250 Lek
Kurse 58%
950 Lek 400 Lek
Kurse 60%
2, 000 Lek 800 Lek
Transporti

Transport i Shpejtë në Shqipëri, Kosovë & Maqedoni

Pagesat

Mënyrat e Pagesave në BalkMall

Kthimi & Rimbursimi

Deri në 15 Ditë