​Ore Inteligjente Amazfit Pace

BM193670
12, 000 Lek
I Disponueshëm
+
BalkMall
BalkMall është platforma e parë e-commerce në Shqipëri dhe Kosovë që zotëron d...


Ore Inteligjente Amazfit Pace

Ore sportive me xham qeramike zirkon.

Larmishmeri funksionesh si monitorues gjumi, kalendar, mates per rrahjet e zemres, monitorues per aktivitete fizike, etj.

Pershtatet per telefonat Android dhe Apple. 

Perdorni aplikacionin Mi Fit per t'u lidhur me telefonin. Android 4.4 / iOS 8.0 ose me lart.

Shoqeruesi ideal per t'ju mbajtur te organizuar dhe produktive gjate dites, merrni njoftime per email-et, mesazhet, reminders, Facebook, Twitter, WhatsApp, LinkedIn, Snap, Slack, parashikimet e motit dhe aplikacione të tjera.

Marka:
Amazfit Pace
Vendi Prodhimit:
Kine

Nuk u gjet asnjë vlerësim

Të Ngjashme

Transporti

Transport i Shpejtë në Shqipëri, Kosovë & Maqedoni

Pagesat

Mënyrat e Pagesave në BalkMall

Kthimi & Rimbursimi

Deri në 15 Ditë