Kase Celulari Iphone 7/8/Plus

Kurse 29%
BM455677
700 Lek
500 Lek
Kursen: 200 Lek
I Disponueshëm
+
BalkMall
BalkMall është platforma e parë e-commerce në Shqipëri dhe Kosovë që zotëron d...


Kase Celulari Iphone 7/8/Plus

Mbroni telefonin tuaj nga gervishtjet dhe demtimet e ndryshme. 

4 ngjyra: e zeze, jeshile, e kuqe dhe e bardhe

Marka:
Remax
Modeli:
Iphone 7/8/Plus
Vendi Prodhimit:
Kine
Ngjyrat
Ngjyra:
E Zezë

Nuk u gjet asnjë vlerësim

Të Ngjashme

Transport Falas
3, 000 Lek
Transport Falas
1, 200 Lek
300 Lek
Kurse 31%
1, 950 Lek 1, 350 Lek
Kurse 38%
1, 600 Lek 1, 000 Lek
Kurse 29%
700 Lek 500 Lek
Kurse 67%
1, 800 Lek 600 Lek
Transporti

Transport i Shpejtë në Shqipëri, Kosovë & Maqedoni

Pagesat

Mënyrat e Pagesave në BalkMall

Kthimi & Rimbursimi

Deri në 15 Ditë