Dollap Portativ

BM823192
1, 800 Lek
In stock
+
BalkMall
BalkMall është platforma e parë e-commerce në Shqipëri dhe Kosovë që zotëron dhe kontr...
Transporti
Pagesat

Zbukuroni shtepine tuaj me keto Dollape Rrobash per Femije. Te thjeshte, komode, praktike dhe me çmime shume ekonomike!

1 - Keto Dollape jane te perbere nga materiale ECO - Friendly, te pademshem per mjedisin!

Pjesa e struktures eshte e perbere nga çelik special, rezistent ndaj ndryshkut. Fletet (pjeset) e dollapit jane te perbera nga Plastike PP (Polypropylene), rezistente ndaj ujit dhe pluhurit. Ne paketim perfshihen Nyjet Lidhese, te cilat jane te perbera nga Plastike ABS ( Acrylonitrile butadiene styrene ) si dhe nje çekiç druri, i cili mund t’ju nevojitet gjate montimit.

 2 – Karakteristikat

  • Vend i bollshem per te vendosur gjera te ndryshme, si rroba, gjera personale, lodra.
  • I thjeshte per t’u montuar.
  • Montimi behet sipas preferencave tuaja ose ne varesi te vendit ku do te vendoset.
  • Rezistente ndaj ujit, pluhurit dhe bakterieve.
  • Te thjeshte per t’u lare ose pastruar.

3 - Kujdes!

  • Sigurohuni gjate montimit qe fletet te arrijne ne fund te Nyjes Lidhese, duke mos lene haepsire bosh.
  • Mos i lini ne ambiente te jashtme per nje kohe te gjate.
  • Mbajini larg nxehtesise dhe zjarrit.
  • Perdorimi i kimikateve te forte per pastrim eshte i ndaluar.
  • Nuk sugjerohet te perdoret per gjera te renda siç jane librat etj.

Ju lutem matni vendin ku do ta vendosni perpara se te beni blerjen e produktit!

Dimensionet:
37cm*37cm*111cm
Materiali:
Plastike PP (Polypropylene)
Pesha:
3.54 kg
Vendi Prodhimit:
Kine

No posts found

Write a review

Customers also bought

BM235187
Komedine portabel me Kullen Eiffel (Eiffel Tower). 1 - Keto Dollape jane te perbere nga materiale ECO - Friendly, te pademshem per mjedisin! Pjesa e struktures eshte e perbere nga çelik special, rezistent ndaj ndryshkut. Fletet (pjeset) e komedines jane te perbera nga Plastike PP...
Vendi ProdhimitKine
1, 050 Lek
In stock
BM355193
Zbukuroni shtepine tuaj me keto Dollape Rrobash per Femije me Monumente. Te thjeshte, komode, praktike dhe me çmime shume ekonomike! 1 - Keto Dollape jane te perbere nga materiale ECO - Friendly, te pademshem per mjedisin! Pjesa e struktures eshte e perbere nga çelik special,...
Vendi ProdhimitKine
1, 800 Lek
In stock
Bli në BalkMall

Mënyrat e Pagesave

Transport i Shpejtë

Dërgesa në të gjithë Shqipërinë & Kosovë

Mundësi Kthimi / Ndërrimi

Ju mund të Ktheni ose Ndërroni Produktin