Komedine portabel Elsa

BM884184
1, 050 Lek
In stock
+
Add to wish list
BalkMall
BalkMall është platforma e parë e-commerce në Shqipëri dhe Kosovë që zotëron d...

Komedine portabel me personazhin e Frozen, Elsa.

1 - Keto komedina jane te perbere nga materiale ECO - Friendly, te pademshem per mjedisin!

Pjesa e struktures eshte e perbere nga çelik special, rezistent ndaj ndryshkut. Fletet (pjeset) e komedines jane te perbera nga Plastike PP (Polypropylene), rezistente ndaj ujit dhe pluhurit. Ne paketim perfshihen Nyjet Lidhese, te cilat jane te perbera nga Plastike ABS ( Acrylonitrile butadiene styrene ) si dhe nje çekiç druri, i cili mund t’ju nevojitet gjate montimit.

 2 – Karakteristikat

  • Vend i bollshem per te vendosur gjera te ndryshme, si rroba, gjera personale, lodra.
  • I thjeshte per t’u montuar.
  • Montimi behet sipas preferencave tuaja ose ne varesi te vendit ku do te vendoset.
  • Rezistente ndaj ujit, pluhurit dhe bakterieve.
  • Te thjeshte per t’u lare ose pastruar.

3 - Kujdes!

  • Sigurohuni gjate montimit qe fletet te arrijne ne fund te Nyjes Lidhese, duke mos lene haepsire bosh.
  • Mos i lini ne ambiente te jashtme per nje kohe te gjate.
  • Mbajini larg nxehtesise dhe zjarrit.
  • Perdorimi i kimikateve te forte per pastrim eshte i ndaluar.
  • Nuk sugjerohet te perdoret per gjera te renda siç jane librat etj.

Ju lutem matni vendin ku do ta vendosni perpara se te beni blerjen e produktit!

Dimensionet:
37cm*37cm*57cm
Materiali:
Plastike PP (Polypropylene)
Modeli:
Frozen
Pesha:
1.77 kg
Vendi Prodhimit:
Kine

No posts found

Write a review

Customers also bought

BM197227
BalkMall Dimensionet: 37cm*37cm*75cm Materiali: Plastike PP (Polypropylene) Modeli: Spiderman Pesha: 2 kg Vendi Prodhimit: Kine
Vendi ProdhimitKine
1, 050 Lek
In stock
BM604204
BalkMall Materiali: Plastike Pesha: 0.70 kg Vendi Prodhimit: Kine
Vendi ProdhimitKine
2, 600 Lek
In stock
Fast and high quality delivery

Our company makes delivery all over the country

Quality assurance and service

We offer only those goods, in which quality we are sure

Returns within 30 days

You have 30 days to test your purchase