Kopsht Zoologjik Druri per Femije

Save 39%
BM763286
11, 400 Lek
7, 000 Lek
You save: 4, 400 Lek
Availability: 5 item(s)
+
Add to wish list
BalkMall
BalkMall është platforma e parë e-commerce në Shqipëri dhe Kosovë që zotëron d...


Kopsht zoologjik druri per femije, i perbere nga me shume se 50 pjeseza te ndryshme dhe 19 kafshe.

Kopshti zoologjik shtrihet mbi nje tavoline druri, ku femijet tuaj do te luajne dhe argetohen me kafshet e ndryshme.

I pershtatshem per shtepi, por dhe per kopshte femijesh apo ambiente te tjera.

Materiali:
Dru
Pesha:
13.0 kg
Vendi Prodhimit:
Kine

No reviews found

Similar products

Free shipping
Save 32%
2, 200 Lek 1, 500 Lek
Free shipping
Save 25%
2, 000 Lek 1, 500 Lek
Save 50%
900 Lek 450 Lek
Save 60%
750 Lek 300 Lek
Save 21%
2, 400 Lek 1, 900 Lek
Fast and high quality delivery

Our company makes delivery all over the country

Quality assurance and service

We offer only those goods, in which quality we are sure

Returns within 30 days

You have 30 days to test your purchase