Makine loder me panel diellor

BM147165
1, 050 Lek
500 Lek
You save: 550 Lek
Availability: 10 item(s)
+
Add to wish list
BalkMall
BalkMall është platforma e parë e-commerce në Shqipëri dhe Kosovë që zotëron d...


Kjo makine loder me panel diellor eshte nje dhurate mjaft e veçante per femijen tuaj.

Pas perfundimit te instalimit, mund ta testoni ne rrezet e diellit direkt pa bateri.

Mire eshte qe ta testoni jashte nen rrezet e diellit dhe jo ne nje ambient te erret.

 E pershtatshme per femije mbi moshen 6 vjeç. 

Materiali:
Plastike
Pesha:
1 kg
Vendi Prodhimit:
Kine

No reviews found

Similar products

Free shipping
Save 32%
2, 200 Lek 1, 500 Lek
Free shipping
Save 25%
2, 000 Lek 1, 500 Lek
Save 50%
900 Lek 450 Lek
Save 60%
750 Lek 300 Lek
Save 21%
2, 400 Lek 1, 900 Lek
Fast and high quality delivery

Our company makes delivery all over the country

Quality assurance and service

We offer only those goods, in which quality we are sure

Returns within 30 days

You have 30 days to test your purchase