Set per verifikimin e shenjave te gishtave

Save 60%
BM174231
750 Lek
300 Lek
You save: 450 Lek
Availability: 9 item(s)
+
Add to wish list
BalkMall
BalkMall është platforma e parë e-commerce në Shqipëri dhe Kosovë që zotëron d...


Mjekesia ligjore nje nga elementet kryesore te punes se saj ka verifikimin e shenjave te gishtave. Gjurmet e gishtave jane unik per çdo person, madje edhe vellezerit/motrat binjake nuk kane te njejtet gjurme gishtash. Nepermjet praktikes me kete set femijet do te argetohen, do te kultivojne aftesine e vezhgimit dhe shpirtin shkencor te eksplorimit.

E pershtatshme per femije te moshes mbi 10 vjeç.

Materiali kryesor: plastika

Seti permban: kavanos plastike, pulla, furça, lupe, syze, ngjites, vendin e gjurmëve të gishtërinjve, shiritat e çelsave, karten e identitetit, kutitë e kartave të regjistrimit

Madhësia e paketimit: 21 x 18 x 6 cm

Materiali:
Plastike
Pesha:
0.80 kg
Vendi Prodhimit:
Kine

No reviews found

Similar products

Free shipping
Save 32%
2, 200 Lek 1, 500 Lek
Free shipping
Save 25%
2, 000 Lek 1, 500 Lek
Save 50%
900 Lek 450 Lek
Save 60%
750 Lek 300 Lek
Save 21%
2, 400 Lek 1, 900 Lek
Fast and high quality delivery

Our company makes delivery all over the country

Quality assurance and service

We offer only those goods, in which quality we are sure

Returns within 30 days

You have 30 days to test your purchase