Tabele Edukative per Femije

BM1841025
1, 450 Lek
Availability: 10 item(s)
Price in points: 1450 points
+
Add to wish list
BalkMall
BalkMall është platforma e parë e-commerce në Shqipëri dhe Kosovë që zotëron d...


Tabele edukative per femije prej druri. 

Tabela eshte funksionale nga te dyja anet. Nga njera ane shkruhet me shkumes dhe nga ana e bardhe shkruhet me laps shenues. Shkronjat dhe numrat dhe nga mbrapa kane magnet per t’u ngjitur ne tabele. 

E pershtatshme per te mesuar alfabetin, numrat si dhe veprime te ndryshme aritmike.

Nje loder edukative qe ndihmon ne zhvillimin e femijes tuaj.

Permasat e tabeles: 39.5*47 cm

No reviews found

Customers also bought

BM026174
BalkMall Dimensionet: 60cmx60cmx1cm Materiali: I gomuar Pesha: 0.50 kg Vendi Prodhimit: Kine
Vendi ProdhimitKine
1, 150 Lek
Availability: 1 item(s)
Save 18%
BM266860
BalkMall Ngjyra: E Verdhë
NgjyraE Verdhë
1, 100 Lek 900 Lek
You save: 200 Lek
Availability: 2 item(s)

Similar products

Free shipping
Save 32%
2, 200 Lek 1, 500 Lek
Free shipping
Save 25%
2, 000 Lek 1, 500 Lek
Save 50%
900 Lek 450 Lek
Save 60%
750 Lek 300 Lek
Save 21%
2, 400 Lek 1, 900 Lek
Fast and high quality delivery

Our company makes delivery all over the country

Quality assurance and service

We offer only those goods, in which quality we are sure

Returns within 30 days

You have 30 days to test your purchase