Monopat per Femije ( Set )

BM7681150
6, 500 Lek
In stock
Price in points: 6500 points
+
Add to wish list
BalkMall
BalkMall është platforma e parë e-commerce në Shqipëri dhe Kosovë që zotëron dhe ...
Transporti
Pagesat
Our advantages
  • — 12 months warranty
  • — SMS notification
  • — Return and exchange
  • — Different payment methods
  • — Best price


Monopat per Femije ( Set ) 

Seti permban nje maske te Transformers, nje shpate si dhe monopatin.

Lartesia e dorezes mund te pershtatet sipas nevojave si dhe maska ben drite.

Pesha maksimale e ngarkeses: 25 kg

Projektuar per femijet e moshes 2-6 vjeç

Materiali: Metalike + plastike

Nje dhurate shume e bukur dhe e veçante per femijen tuaj.

Permasat: 62*75 cm

No posts found

Write a review
Bli në BalkMall

Mënyrat e Pagesave

Transport i Shpejtë

Dërgesa në të gjithë Shqipërinë & Kosovë

Mundësi Kthimi / Ndërrimi

Ju mund të Ktheni ose Ndërroni Produktin