Oturak per Femije

BM618239
1, 500 Lek
1, 000 Lek
You save: 500 Lek
Availability: 6 item(s)
+
Add to wish list
BalkMall
BalkMall është platforma e parë e-commerce në Shqipëri dhe Kosovë që zotëron d...


Te lehte dhe praktike, keta oturake per femije vijne ne tre modele te ndryshe, derrkuc, elefant dhe ari. 

Pjesa e fytyres se kafsheve eshte me ngjitese, vjen veçmas dhe e ngjisni vete ne shtepi.

Duke u siguruar qe femijet te kene uturakun e duhur per te perdorur mund te jete nxitja perfekte per ta qe te heqin pelenen.

Pikerisht, ky uturak eshte nje mjet thelbesor per çdo prind qe deshiron t’i heqe pelenen femijes.

Eshte shume praktik per femijen qe te ulet dhe ngrihet ne menyre te pavarur.

Pastrohet lehtesisht me uje dhe sapun, nuk peshon dhe mund ta levizesh ne çdo vend.

Materiali:
Plastike
Pesha:
1.50 kg
Vendi Prodhimit:
Kine
Ngjyrat
Ngjyra:
E Verdhë

No reviews found

Customers also bought

Save 33%
BM618239
BalkMall Materiali: Plastike Pesha: 1.50 kg Vendi Prodhimit: Kine Ngjyra: E Verdhë
Vendi ProdhimitKine NgjyraE Verdhë
1, 500 Lek 1, 000 Lek
You save: 500 Lek
Availability: 6 item(s)
Fast and high quality delivery

Our company makes delivery all over the country

Quality assurance and service

We offer only those goods, in which quality we are sure

Returns within 30 days

You have 30 days to test your purchase