Robot me panel diellor 7 ne 1

BM605232
1, 200 Lek
In stock
+
Add to wish list
BalkMall
BalkMall është platforma e parë e-commerce në Shqipëri dhe Kosovë që zotëron d...

Loder formuese me panel diellor, per femije mbi 10 vjec.

Nxit dhe zhvillon kreativitetin e femijeve tuaj, duke e ndertuar ne 7 modele te ndryshme. 

Modelet perfshijne:

  • Nje Stacion Hapesinor
  • Robot
  • Rover
  • Automjet
  • Austronaut
  • Anije
  • Qen

Çdo modalitet i plote mundesohet nga nje panel mini diellor qe perdor driten e halogjenit te brendshem te drites se diellit.

Nje dhurate e veçante per femijen tuaj, duke mesuar edhe rreth avantazheve te paneleve diellore.

Materiali:
Plastike
Pesha:
0.80 kg
Vendi Prodhimit:
Kine

No posts found

Write a review

Customers also bought

BM485176
BalkMall Materiali: Dru Modeli: Transporti Pesha: 0.10 kg Vendi Prodhimit: Kine
Vendi ProdhimitKine
400 Lek
In stock
BM700178
BalkMall Materiali: Dru Modeli: Format Pesha: 0.10 kg Vendi Prodhimit: Kine
Vendi ProdhimitKine
400 Lek
In stock
Fast and high quality delivery

Our company makes delivery all over the country

Quality assurance and service

We offer only those goods, in which quality we are sure

Returns within 30 days

You have 30 days to test your purchase