Smartwatch per Femije

Free shipping
BM318289_4CCE
1, 950 Lek
In stock
+
BalkMall
BalkMall është platforma e parë e-commerce në Shqipëri dhe Kosovë që zotëron dhe kontr...
Transporti
Pagesat

Smartwatch-i qe ju duhet me patjeter femijeve tuaj.

Ka vend per Sim Card per te kryer telefonata, kamera per video call si dhe GPS per te pare vendndodhjen ne çdo kohe te femijes tuaj.

Thirrjet hyrese mjaft te sigurta. Pas vendosjes se numrit familjar SOS, numrave te tjere, femijet do tem und te marrin thirrje vetem nga numrat e regjistruar.

Regjistrohet i gjithe aktiviteti historik i femijes tuaj sipas perzgjedhjes kohore te caktuar.

Fëmijët mund të luajnë lojera matematikore qe nga ora.

Ka një drite LED për ju kur keni nevojë. E papershkueshme nga uji, me mbrojtje IP67

Vjen ne 2 ngjyra, blu dhe roze.

Modeli:
Q12
Pesha:
0.20 kg
Vendi Prodhimit:
Kine
Ngjyrat
Ngjyra:
Rozë

No posts found

Write a review

Customers also bought

Free shipping
BM318289_4CCE
Smartwatch-i qe ju duhet me patjeter femijeve tuaj. Ka vend per Sim Card per te kryer telefonata, kamera per video call si dhe GPS per te pare vendndodhjen ne çdo kohe te femijes tuaj. Thirrjet hyrese mjaft te sigurta. Pas vendosjes se numrit familjar SOS, numrave te tjere, femijet do...
Vendi ProdhimitKine NgjyraRozë
1, 950 Lek
In stock
BM921442
Aksesor per Lavaman, material i gomuar. Material me cilesi te larte, jo-toksike, i qendrueshem. Dizajn praktik, pjesa e poshtme lejon kullimin e ujit.  Shmangni rremujen ne lavamanin tuaj.  E varni siper tek rubineti ose mes lavamanit. 
Vendi ProdhimitKine
700 Lek
In stock
Bli në BalkMall

Mënyrat e Pagesave

Transport i Shpejtë

Dërgesa në të gjithë Shqipërinë & Kosovë

Mundësi Kthimi / Ndërrimi

Ju mund të Ktheni ose Ndërroni Produktin