Tabele Edukative per Femije

BM830730
3, 300 Lek
In stock
Price in points: 3300 points
+
Add to wish list
BalkMall
BalkMall është platforma e parë e-commerce në Shqipëri dhe Kosovë që zotëron d...

Tabele edukative per femije prej druri. 

Tabela eshte funksionale nga te dyja anet. Nga njera ane shkruhet me shkumes dhe nga ana e bardhe shkruhet me laps shenues. Shkronjat dhe numrat jane te bera nga druri dhe nga mbrapa kane magnet per t’u ngjitur ne tabele.   

E pershtatshme per te mesuar alfabetin, numrat si dhe veprime te ndryshme aritmike.

Nje loder edukative qe ndihmon ne zhvillimin e femijes tuaj.

Eshte e larte 82 cm dhe e gjere 42 cm.

No posts found

Write a review

Customers also bought

BM210377
BalkMall Pesha: 0.20 kg Vendi Prodhimit: Kine Ngjyra: Blu
Vendi ProdhimitKine NgjyraBlu
650 Lek
In stock
Fast and high quality delivery

Our company makes delivery all over the country

Quality assurance and service

We offer only those goods, in which quality we are sure

Returns within 30 days

You have 30 days to test your purchase