Tren Loder per Femije

Save 57%
BM159977
350 Lek
150 Lek
You save: 200 Lek
Availability: 4 item(s)
Price in points: 150 points
+
Add to wish list
BalkMall
BalkMall është platforma e parë e-commerce në Shqipëri dhe Kosovë që zotëron d...


Tren Loder per Femije

Treni perbehet nga 4 pjese, lokomotiva dhe vagonet. Gjithashtu ne paketim jane edhe shinat, neper te cilat do te kaloje treni.

Nje dhurate mjaft e veçante dhe argetuese per te gjithe femijet.

Materiali: Plastike ABS

Permasat e paketimit: 29*18*4cm

Treni punon me bateri per te levizur. 

Baterite nuk jane te perfshira ne paketim.

No reviews found

Customers also bought

Save 14%
BM130923
BalkMall
1, 400 Lek 1, 200 Lek
You save: 200 Lek
Availability: 8 item(s)
Fast and high quality delivery

Our company makes delivery all over the country

Quality assurance and service

We offer only those goods, in which quality we are sure

Returns within 30 days

You have 30 days to test your purchase