Kukull Bebe per Femije

BM699790
1, 400 Lek
In stock
+
Add to wish list
BalkMall
BalkMall është platforma e parë e-commerce në Shqipëri dhe Kosovë që zotëron d...


Kukull bebe per Femije

Nje dhurate shume e veçante per femijet tuaj.

Kjo kukull ka nje buton ne gjoks, te cilin mund ta shtypni dhe ajo do te kendoje per ju. 

Ne paketim eshte dhe nje biberon qe mund te ushqeni kukullen bebe.

Kukulla perpelit syte, si dhe mbyll syte ne rast se femijet duan ta vendosin ne gjume.

Punon me bateri. (Baterite nuk jane te perfshira ne çmim)

Gjatesia e kukulles: 30 cm

No reviews found

Customers also bought

BM762840
BalkMall Dimensionet: 49cm*37cm*93cm​ Materiali: Plastike PP (Polypropylene) Vendi Prodhimit: Kine
Vendi ProdhimitKine
2, 400 Lek
In stock
Fast and high quality delivery

Our company makes delivery all over the country

Quality assurance and service

We offer only those goods, in which quality we are sure

Returns within 30 days

You have 30 days to test your purchase