Çante Rrobe Verore

Save 45%
BM168530
550 Lek
300 Lek
You save: 250 Lek
Availability: 8 item(s)
+
Add to wish list
BalkMall
BalkMall është platforma e parë e-commerce në Shqipëri dhe Kosovë që zotëron d...


Çante Rrobe Verore, ideale per ditet e plazhit. 

Pjesa e brendshme eshte feshfesh dhe ka nje xhep te vogel. 

Çanta ka dhe zinxhir per t'u mbyllur. 

Gjatesia 40cm, gjeresia 12cm dhe lartesia 30cm. 

E pershtatshme per t'u perdorur gjate veres, kur shkoni ne plazh. 

Dimensionet:
40cm*12cm*30cm
Vendi Prodhimit:
Kine

No reviews found

Similar products

Fast and high quality delivery

Our company makes delivery all over the country

Quality assurance and service

We offer only those goods, in which quality we are sure

Returns within 30 days

You have 30 days to test your purchase