Makine rroje Gemei GM-7718

BM586400
1, 150 Lek
I Disponueshëm
+
BalkMall
BalkMall është platforma e parë e-commerce në Shqipëri dhe Kosovë që zotëron d...


Makine rroje Gemei GM-7718

  • Pastron lehtesisht çdo pjese te fytyres edhe ne te thate, madje edhe pjesen e qafes
  • E thjeshte ne perdorim dhe per t'u pastruar
  • Shpejtesi te larte rrotullues
  • Bateria zgjat deri ne 8 ore per t'u karikuar
  • Kohezgjatja e perdorimit deri ne 40 minuta
  • Furçe pastrimi ne paketim

Tashme nuk keni pse te shkoni çdo jave tek berberi per te hequr apo pastruar qimet ne fytyre. 


Marka:
Gemei
Modeli:
GM-7718
Pesha:
0.20 kg
Vendi Prodhimit:
Kine

Nuk u gjet asnjë vlerësim

Transporti

Transport i Shpejtë në Shqipëri, Kosovë & Maqedoni

Pagesat

Mënyrat e Pagesave në BalkMall

Kthimi & Rimbursimi

Deri në 15 Ditë