1. Home
  2. Shtëpia
  3. Abazhur I Varur Me Forma Gjeometrike
  • Abazhur i varur me forma gjeometrike img 0
  • Abazhur i varur me forma gjeometrike img 1
  • Abazhur i varur me forma gjeometrike img 2

Abazhur i varur me forma gjeometrike

Cmimi
7,500 Lek
Dërgo
Posta: Falas

Informacione rreth produktit:

  • Kategoria:Shtëpia
  • Marka:
  • Modeli:Forma Gjeometrike
  • Vendi Prodhimit:Kinë
Abazhur i varur stil Amerikan me 3 llampa ne forma gjeometrike. I thjeshte dhe klasik, ky abazhur eshte i perbere prej metali. Mund te varen deri ne 1 meter, ose me pak, ne varesi te gustos tuaj. Llampat nuk jane te perfshira ne cmim.


Abazhur i varur me forma gjeometrike image 0Abazhur i varur me forma gjeometrike image 1Abazhur i varur me forma gjeometrike image 2Abazhur i varur me forma gjeometrike image 3Abazhur i varur me forma gjeometrike image 4