1. Home
  2. Paisje Shtëpiake
  3. Abazhur I Varur
  • Abazhur i varur img 0
  • Abazhur i varur img 1
  • Abazhur i varur img 2

Abazhur i varur

Cmimi
1,800 Lek
Dërgo
Posta: Falas

Informacione rreth produktit:

  • Kategoria:Paisje Shtëpiake
  • Marka:
  • Modeli:
  • Vendi Prodhimit:Kinë

Abazhur i varur. Materiali eshte metalike dhe pjesa e bardhe eshte plastike. Mund te varet deri ne 1 meter.


Abazhur i varur image 0Abazhur i varur image 1Abazhur i varur image 2Abazhur i varur image 3