1. Home
 2. Aksesorë
 3. Android TV Box MXQ 4K
 • Android TV Box MXQ 4K img 0
 • Android TV Box MXQ 4K img 1
 • Android TV Box MXQ 4K img 2

Android TV Box MXQ 4K

Cmimi i ri
3,500 Lek
Cmimi
6,000 Lek
Dërgo
Posta: Falas

Informacione rreth produktit:

 • Kategoria:Aksesorë
 • Marka:
 • Modeli:MXQ 4K
 • Vendi Prodhimit:Kinë
 • Ram: 1 GB DDR3
 • Memorje e brendshme: 8 GB

Android TV Box MXQ-4K. Ktheni televizorin tuaj ne smart tv me kete android tv box. Ben te mundur lidhjen e televizorit tuaj me internet nga ku me pas mund te shikoni video, filma ose luani lojra te ndryshme. Ram 1 GB dhe Memorje e brendshme 8 GB.


Android TV Box MXQ 4K image 0Android TV Box MXQ 4K image 1Android TV Box MXQ 4K image 2