1. Home
  2. Aksesorë
  3. Android TV Box MX10
  • Android TV Box MX10 img 0
  • Android TV Box MX10 img 1
  • Android TV Box MX10 img 2

Android TV Box MX10

Cmimi
8,500 Lek
Dërgo
Posta: Falas

Informacione rreth produktit:

  • Kategoria:Aksesorë
  • Marka:
  • Modeli:MX10
  • Vendi Prodhimit:Kinë

Android TV Box MX10. Ktheni televizorin tuaj ne smart tv me kete android tv box. Ben te mundur lidhjen e televizorit tuaj me internet nga ku me pas mund te shikoni video, filma ose luani lojra te ndryshme. Ram 4 GB dhe Memorje e brendshme 32 GB.


Android TV Box MX10 image 0Android TV Box MX10 image 1Android TV Box MX10 image 2