1. Home
  2. Aksesorë
  3. Android TV Box MX9 4K
  • Android TV Box MX9 4K img 0
  • Android TV Box MX9 4K img 1
  • Android TV Box MX9 4K img 2

Android TV Box MX9 4K

Cmimi i ri
3,500 Lek
Cmimi
5,500 Lek
Dërgo
Posta: Falas

Informacione rreth produktit:

  • Kategoria:Aksesorë
  • Marka:
  • Modeli:
  • Vendi Prodhimit:Kinë

Android TV Box MX9. Ktheni televizorin tuaj ne smart tv me kete android tv box. Ben te mundur lidhjen e televizorit tuaj me internet nga ku me pas mund te shikoni video, filma ose luani lojra te ndryshme. Ram 1 GB dhe Memorje e brendshme 8 GB.


Android TV Box MX9 4K image 0Android TV Box MX9 4K image 1Android TV Box MX9 4K image 2Android TV Box MX9 4K image 3