1. Home
  2. Aksesorë
  3. Android TV Box T96 Mini
  • Android TV Box T96 Mini img 0
  • Android TV Box T96 Mini img 1
  • Android TV Box T96 Mini img 2
  • Android TV Box T96 Mini img 3

Android TV Box T96 Mini

Cmimi i ri
5,000 Lek
Cmimi
6,000 Lek
Dërgo
Posta: Falas

Informacione rreth produktit:

  • Kategoria:Aksesorë
  • Marka:
  • Modeli:T96 Mini
  • Vendi Prodhimit:Kinë

Android TV Box T96 Mini. Ktheni televizorin tuaj ne smart tv me kete android tv box. Ben te mundur lidhjen e televizorit tuaj me internet nga ku me pas mund te shikoni video, filma ose luani lojra te ndryshme. Ram 2 GB dhe Memorje e brendshme 16 GB.


Android TV Box T96 Mini image 0Android TV Box T96 Mini image 1Android TV Box T96 Mini image 2