1. Home
  2. Aksesorë
  3. Android TV Box TX3 Mini
  • Android TV Box TX3 Mini img 0
  • Android TV Box TX3 Mini img 1

Android TV Box TX3 Mini

Cmimi i ri
5,500 Lek
Cmimi
6,800 Lek
Dërgo
Posta: Falas

Informacione rreth produktit:

  • Kategoria:Aksesorë
  • Marka:
  • Modeli:TX3 Mini
  • Vendi Prodhimit:Kinë

Android TV Box TX3 Mini. Ktheni televizorin tuaj ne smart tv me kete android tv box. Ben te mundur lidhjen e televizorit tuaj me internet nga ku me pas mund te shikoni video, filma ose luani lojra te ndryshme. Ram 2 GB dhe Memorje e brendshme 16 GB.


Android TV Box TX3 Mini image 0Android TV Box TX3 Mini image 1Android TV Box TX3 Mini image 2Android TV Box TX3 Mini image 3