1. Home
  2. Elektronike
  3. Bateri E Jashtme Remax 3400mAh
  • Bateri e jashtme Remax 3400mAh img 0
  • Bateri e jashtme Remax 3400mAh img 1

Bateri e jashtme Remax 3400mAh

Cmimi
1,700 Lek
Dërgo
Posta: Falas

Informacione rreth produktit:

  • Kategoria:Elektronike
  • Marka:Remax
  • Modeli:Iphone 6/7/8
  • Vendi Prodhimit:Kinë

Bateri e jashtme Remax. Kapaciteti 3400 mAh. Perdoret per Iphone 6 , 7  dhe 8. Elegante dhe e lehte.Bateri e jashtme Remax 3400mAh image 0Bateri e jashtme Remax 3400mAh image 1Bateri e jashtme Remax 3400mAh image 2Bateri e jashtme Remax 3400mAh image 3