1. Home
  2. Elektronike
  3. Bateri E Jashtme Remax 4800mAh
  • Bateri e jashtme Remax 4800mAh img 0
  • Bateri e jashtme Remax 4800mAh img 1
  • Bateri e jashtme Remax 4800mAh img 2

Bateri e jashtme Remax 4800mAh

Cmimi
1,900 Lek
Dërgo
Posta: Falas

Informacione rreth produktit:

  • Kategoria:Elektronike
  • Marka:Remax
  • Modeli:Iphone 6/7/8 Plus
  • Vendi Prodhimit:Kinë

Bateri e jashtme Remax. Kapaciteti 4800 mAh. Perdoret per Iphone 6 plus, 7 plus dhe 8 plus. Elegante dhe e lehte.


Bateri e jashtme Remax 4800mAh image 0Bateri e jashtme Remax 4800mAh image 1Bateri e jashtme Remax 4800mAh image 2Bateri e jashtme Remax 4800mAh image 3