1. Home
 2. Konstruksion
 3. Bipod Alumini
 • Bipod Alumini img 0
 • Bipod Alumini img 1
 • Bipod Alumini img 2

Bipod Alumini

Cmimi
12,500 Lek
Dërgo
Posta: Falas

Informacione rreth produktit:

 • Kategoria:Konstruksion
 • Marka:
 • Modeli:
 • Vendi Prodhimit:
 • Marka: hpsuverying
 • Modeli: bipod alumini
 • Vendi i prodhimit: china

Bipod Alumini 


Bipod alumini per te fiksuar zhalonin ne menyren me te shpejt te mbudshme, ndryshimi i lartesis se kembeve realizohet me dy sustat e pozicionuar ne pjesen e kapseve. Teper komod dhe i shpejt