1. Home
  2. Aksesorë
  3. Boks Me Bluetooth Remax RB-M11
  • Boks me bluetooth Remax RB-M11 img 0
  • Boks me bluetooth Remax RB-M11 img 1

Boks me bluetooth Remax RB-M11

Cmimi
1,800 Lek
Dërgo
Posta: Falas

Informacione rreth produktit:

  • Kategoria:Aksesorë
  • Marka:Remax
  • Modeli:RB-M11
  • Vendi Prodhimit:Kinë
  • Përmasat: 190*59*92 mm

Boks me bluetooth Remax RB-M11. Te vegjel, praktike dhe me cilesi zeri shume te paster. Keto bokse vijne ne 4 ngjyra, te bardhe, te zeze, te kuqe dhe jeshile.


Boks me bluetooth Remax RB-M11 image 0Boks me bluetooth Remax RB-M11 image 1Boks me bluetooth Remax RB-M11 image 2Boks me bluetooth Remax RB-M11 image 3Boks me bluetooth Remax RB-M11 image 4Boks me bluetooth Remax RB-M11 image 5