1. Home
 2. Elektronike
 3. Boks Me Bluetooth Remax RB-M22
 • Boks me bluetooth Remax RB-M22 img 0
 • Boks me bluetooth Remax RB-M22 img 1
 • Boks me bluetooth Remax RB-M22 img 2

Boks me bluetooth Remax RB-M22

Cmimi
5,500 Lek
Dërgo
Posta: Falas

Informacione rreth produktit:

 • Kategoria:Elektronike
 • Marka:Remax
 • Modeli:RB-M22
 • Vendi Prodhimit:Kinë
 • Permasat: 67.5 x 64 x 179 mm
 • Pesha ne total: 476 g

Boks me bluetooth Remax RB-M22. Cilesi zeri shume e paster. Permbehet nga dy pjese, te cilat mund te perdoren se bashku si nje boks i vetem ose mund te ndahen dhe te perdoren si bokse te vecante per te degjuar muzike.


Boks me bluetooth Remax RB-M22 image 0Boks me bluetooth Remax RB-M22 image 1Boks me bluetooth Remax RB-M22 image 2Boks me bluetooth Remax RB-M22 image 3Boks me bluetooth Remax RB-M22 image 4