1. Home
  2. Byzylyk
  3. Byzylyk Argjendi
  • Byzylyk Argjendi img 0
  • Byzylyk Argjendi img 1

Byzylyk Argjendi

Cmimi
1,450 Lek
Dërgo
Posta: Falas

Informacione rreth produktit:

  • Kategoria:Byzylyk
  • Marka:
  • Modeli:
  • Vendi Prodhimit:Kinë

Byzylyk argjendi. Perbehet nga zinxhiri dhe 3 pjese, ku pjesa qendrore eshte e stolisur.


Byzylyk Argjendi image 0Byzylyk Argjendi image 1