1. Home
  2. Aksesorë
  3. Cakmak Elektrik Audi
  • Cakmak Elektrik Audi img 0
  • Cakmak Elektrik Audi img 1
  • Cakmak Elektrik Audi img 2
  • Cakmak Elektrik Audi img 3

Cakmak Elektrik Audi

Cmimi
950 Lek
Dërgo
Posta: Falas

Informacione rreth produktit:

  • Kategoria:Aksesorë
  • Marka:
  • Modeli:
  • Vendi Prodhimit:Kinë

Cakmak elektrike me logo Audi. Vjen ne 4 Ngjyra. Gold, blu, te kuqe dhe te zeze. Mban deri ne 100 shkrepje per karikim. Ne paketim ka fishen per karikim, nje kacavide si dhe nje rezistence rezerve.