1. Home
  2. Aksesorë
  3. Cakmak Elektrik Benz
  • Cakmak Elektrik Benz img 0
  • Cakmak Elektrik Benz img 1
  • Cakmak Elektrik Benz img 2

Cakmak Elektrik Benz

Cmimi
950 Lek
Dërgo
Posta: Falas

Informacione rreth produktit:

  • Kategoria:Aksesorë
  • Marka:
  • Modeli:Benz
  • Vendi Prodhimit:Kinë

Cakmak Elektrik me karikim me logo Benz. Ben deri ne 100 ndezje per karikim. Vjen ne 4 ngjyra, te zeze, blu, lejla dhe gold. Gjat ndezjes se cakmakut ndizet dhe drita rreth logos. Ne paketim permban fishen per karikim, nje rezistence rezerve dhe nje kacavide.


Cakmak Elektrik Benz image 0Cakmak Elektrik Benz image 1Cakmak Elektrik Benz image 2