1. Home
  2. Aksesorë
  3. Cakmak Elektrik Iphone X
  • Cakmak Elektrik Iphone X img 0
  • Cakmak Elektrik Iphone X img 1
  • Cakmak Elektrik Iphone X img 2

Cakmak Elektrik Iphone X

Cmimi
800 Lek
Dërgo
Posta: Falas

Informacione rreth produktit:

  • Kategoria:Aksesorë
  • Marka:
  • Modeli:Iphone X
  • Vendi Prodhimit:Kinë

Cakmak elektrik ne formen e Iphone X. Vjen ne 3 Ngjyra, silver, gold dhe te zeze. Ben deri ne 100 ndezje per karikim te plote. Ne paketim ka te perfshire fishen e karikimit dhe nje rezistence rezerve.


Cakmak Elektrik Iphone X image 0Cakmak Elektrik Iphone X image 1Cakmak Elektrik Iphone X image 2