1. Home
  2. Aksesorë
  3. Cakmak Elektrik & Varese Celesash
  • Cakmak Elektrik & Varese Celesash img 0
  • Cakmak Elektrik & Varese Celesash img 1
  • Cakmak Elektrik & Varese Celesash img 2
  • Cakmak Elektrik & Varese Celesash img 3

Cakmak Elektrik & Varese Celesash

Cmimi
950 Lek
Dërgo
Posta: Falas

Informacione rreth produktit:

  • Kategoria:Aksesorë
  • Marka:
  • Modeli:
  • Vendi Prodhimit:Kinë

Cakmak Elektrik me karikim dhe Varese Celesash. Vjen ne 4 Ngjyra, Blu, Roze, te Zeze dhe Gold. Ben deri ne 100 ndezje per karikim. Ka dhe nje drite te vogel e cila mund tju sherbeje ne erresire. 


Cakmak Elektrik & Varese Celesash image 0Cakmak Elektrik & Varese Celesash image 1Cakmak Elektrik & Varese Celesash image 2Cakmak Elektrik & Varese Celesash image 3Cakmak Elektrik & Varese Celesash image 4Cakmak Elektrik & Varese Celesash image 5