1. Home
  2. Outdoor & Gardening
  3. Çante Rrobe Verore
  • Çante Rrobe Verore img 0
  • Çante Rrobe Verore img 1

Çante Rrobe Verore

Cmimi
550 Lek
Dërgo
Posta: Falas

Informacione rreth produktit:

  • Kategoria:Outdoor & Gardening
  • Marka:
  • Modeli:
  • Vendi Prodhimit:Kinë

Cante rrobe verore. Pjesa e brendshme eshte feshfesh dhe ka nje xhep te vogel. Canta ka dhe zinxhir per tu mbyllur. Gjatesia 40cm, gjeresia 12cm dhe lartesia 30cm. E pershtatshme per tu perdorur gjate veres.


Çante Rrobe Verore image 0Çante Rrobe Verore image 1