1. Home
  2. Aksesorë
  3. Dekoder DVB-T2 & Fishe HDMI
  • Dekoder DVB-T2 & Fishe HDMI img 0
  • Dekoder DVB-T2 & Fishe HDMI img 1

Dekoder DVB-T2 & Fishe HDMI

Cmimi
1,800 Lek
Dërgo
Posta: Falas

Informacione rreth produktit:

  • Kategoria:Aksesorë
  • Marka:
  • Modeli:
  • Vendi Prodhimit:Kinë

Dekoder DVB-T2. Aparat i domosdoshem per te pare kanalet Dixhitale Tokesore te gjenerates se dyte DVB-T2. Butona ne ekran per ta komanduar. Ne paketim perfshihet dhe fisha HDMI.