1. Home
  2. Shtëpia
  3. Dekoruese Per Vazo YH18003
  • Dekoruese per vazo YH18003 img 0
  • Dekoruese per vazo YH18003 img 1

Dekoruese per vazo YH18003

Cmimi
1,250 Lek
Dërgo
Posta: Falas

Informacione rreth produktit:

  • Kategoria:Shtëpia
  • Marka:
  • Modeli:YH18003
  • Vendi Prodhimit:Kinë

Mbajtese dekorative per vazo, metalike te lyera ne menyre profesionale. Perdorimi ne ambiente te brendshme dhe te jashtme. Gjatesia 40 cm, gjeresia 25 cm dhe lartesite jane 13 cm dhe 25 cm. Mban 2 vazo.Dekoruese per vazo YH18003 image 0Dekoruese per vazo YH18003 image 1