1. Home
  2. Paisje Shtëpiake
  3. Dekoruese Per Vazo
  • Dekoruese per vazo img 0
  • Dekoruese per vazo img 1

Dekoruese per vazo

Cmimi
4,700 Lek
Dërgo
Posta: Falas

Informacione rreth produktit:

  • Kategoria:Paisje Shtëpiake
  • Marka:
  • Modeli:
  • Vendi Prodhimit:
Zbukuroni shtepine tuaj dhe jepini gjalleri me keto dekoruese per vazo. E perbere prej druri kjo dekoruese eshte perfekte per cdo ambjent.


Dekoruese per vazo image 0Dekoruese per vazo image 1Dekoruese per vazo image 2Dekoruese per vazo image 3