1. Home
  2. Paisje Shtëpiake
  3. Dekoruese Per Vazo
  • Dekoruese per vazo img 0

Dekoruese per vazo

Cmimi
3,400 Lek
Dërgo
Posta: Falas

Informacione rreth produktit:

  • Kategoria:Paisje Shtëpiake
  • Marka:
  • Modeli:
  • Vendi Prodhimit:Kinë

Dekoruese per vazo, por mund te perdoret dhe per raft. Mund te vendoset ne ambjente te brendshme si dhe ambjente te jashme. Eshte metalike dhe eshte e larte 105 cm. Rrezet e cerek rretheve jan 30 cm, 27 cm dhe 25 cm, duke filluar nga poshte larte.

Dekoruese per vazo image 0