1. Home
  2. Paisje Shtëpiake
  3. Dekoruese Per Vazo
  • Dekoruese per vazo img 0
  • Dekoruese per vazo img 1
  • Dekoruese per vazo img 2

Dekoruese per vazo

Cmimi
4,600 Lek
Dërgo
Posta: Falas

Informacione rreth produktit:

  • Kategoria:Paisje Shtëpiake
  • Marka:
  • Modeli:
  • Vendi Prodhimit:Kinë

Dekoruese per vazo. Eshte e perbere prej metali dhe eshte e lyer. Eshte e gjate 60 cm, e gjere 27 cm, e larte 105 cm dhe me diameter 25 cm. Mund te vendoset ne ambjente te mbyllura si dhe ne ambjente te hapura. Mund te vendosni deri ne 4 vazo.

Dekoruese per vazo image 0Dekoruese per vazo image 1Dekoruese per vazo image 2