1. Home
  2. Paisje Shtëpiake
  3. Dekoruese Per Vazo
  • Dekoruese per vazo img 0
  • Dekoruese per vazo img 1
  • Dekoruese per vazo img 2

Dekoruese per vazo

Cmimi
4,600 Lek
Dërgo
Posta: Falas

Informacione rreth produktit:

  • Kategoria:Paisje Shtëpiake
  • Marka:
  • Modeli:
  • Vendi Prodhimit:Kinë
  • Materiali: Metalike

Dekoruese per vazo. Mban deri ne 4 vazo. E larte 75 cm dhe e gjere 60 cm. Dy prej koshave ku vendosen vazot jan me diameter 17 cm dhe dy te tjeret jan me diameter 25 cm. Mund te vendoset ne ambjente te brendshme si dhe ne ambjente te jashtme.


Dekoruese per vazo image 0Dekoruese per vazo image 1Dekoruese per vazo image 2