1. Home
  2. Paisje Shtëpiake
  3. Dekoruese Per Vazo Biciklete
  • Dekoruese per vazo Biciklete img 0
  • Dekoruese per vazo Biciklete img 1
  • Dekoruese per vazo Biciklete img 2

Dekoruese per vazo Biciklete

Cmimi
10,000 Lek
Dërgo
Posta: Falas

Informacione rreth produktit:

  • Kategoria:Paisje Shtëpiake
  • Marka:
  • Modeli:Biciklete
  • Vendi Prodhimit:Kinë
  • Materiali: Metalike

Dekoruese per vazo ne forme biciklete. E pershtatshme per ambjente te mbyllura si dhe per ambjente te hapura, kjo dekoruese terheq vemendjen e kujtdo qe eshte prane. Eshte e gjate 135 cm dhe e larte 95 cm. Diametrat e rrotave jane 70 cm dhe 35 cm ndersa diametrat e koshave ku vendosen vazot jane, dy nga 34 cm dhe njeri 29 cm.


Dekoruese per vazo Biciklete image 0Dekoruese per vazo Biciklete image 1Dekoruese per vazo Biciklete image 2